Financiële administratie

Administratie wordt door ondernemers veelal gezien als een vervelende en tijdrovende klus. U bent ten slotte veel liever met uw kernactiviteit bezig. Uitbesteden van uw financiële administratie is dan een oplossing.

Geen zorgen over BTW-, loonheffings-, inkomstenbelasting-, of vennootschapsbelasting aangiftes meer. Natuurlijk kunnen wij ook periodieke rapportages voor u samenstellen, maar in ieder geval een grondige jaarrapportage.

We maken afspraken over de structuur van uw administratie, de wijze van aanleveren en verwerking. De prijs bestaat veelal uit een percentage over de door u gerealiseerde omzet. Dit heeft als voordeel dat onze kosten voor u altijd stabiel zullen blijven ten opzichte van uw omzet. Wij bewegen mee met goede en slechte periodes.

Van belang vinden wij dat regelmatig contact bestaat tussen u als ondernemer en onze adviseur. Uiteindelijk zal die relatie leiden tot mogelijke optimalisering van uw bedrijfsvoering. U zult hem in ieder geval regelmatig zien voor het ophalen van de administratie.

Spreekt dit u aan? Klik op contact en vul uw gegevens in of bel voor een afspraak.Sonar Consultancy International   Gein 29, 3068 GJ  Rotterdam
Tel. 010-4202349 / Fax 010-4214557 / Mobiel 06-53185328
privacyverklaring | © 2012 Sonar Consultancy International    |    website: paqqa