Belastingteruggaaf

Onze werkwijze

Bent u een nieuwe klant, dan komt onze belastingadviseur desgewenst persoonlijk bij u langs (tegen betaling van de voorrijkosten van €15,-) om kennis te maken en eventueel direct de aangifte in orde te maken. U weet dan ook wie uw belastingaangifte heeft verzorgd.

De daaropvolgende jaren kan hij vanzelfsprekend weer bij u langs komen. Ook kunt u kiezen voor de afhandeling op afstand middels fax, post of e-mail. Wij nemen de aangifte dan telefonisch met u door en blijven altijd naar aftrekposten vragen die u mogelijk over het hoofd heeft gezien.

Na toezending van de stukken wordt de uitkomst van de aangifte eerst telefonisch aan u doorgegeven en daarna ontvangt u een kopie van de aangifte per e-mail of per post.

Uw aangifte moet uiterlijk 1 april 2013 bij de belastingdienst binnen zijn. Laat de belastingdienst niet over u heen komen maar maak daarom snel een afspraak.

Wij zijn in de periode februari/maart vaak druk bezet met bezoeken aan huis. Mocht dit zo zijn, dan kunt u via de gratis belastingtelefoon (0800-0543) of via de website van de Belastingdienst eenvoudig uitstel aanvragen.

Wij staan u ook dan graag bij met het afwikkelen van uw belasting aangifte of andere fiscale aangelegenheden.Sonar Consultancy International   Gein 29, 3068 GJ  Rotterdam
Tel. 010-4202349 / Fax 010-4214557 / Mobiel 06-53185328
privacyverklaring | © 2012 Sonar Consultancy International    |    website: paqqa