Belastingteruggaaf

Toeslagenwetten

Wij hebben in Nederland allemaal recht op toeslagen. Huurtoeslag, Zorgtoeslag en Kinderopvangtoeslag. Daarnaast bestaat er ook het zogenoemde Kindgebonden Budget.

Allemaal tegemoetkomingen die gebaseerd zijn op uw verzamelinkomen van het jaar daarvoor. Of u recht heeft op een dergelijke toeslag hangt geheel van uw persoonlijke situatie en uw inkomen af. Elke verandering in uw persoonlijke situatie kan invloed hebben op de hoogte van uw toeslagen.

De hoogte van uw inkomen, de hoogte van de huur, u gaat samenwonen of komt weer alleen te staan, u verliest uw baan of krijgt promotie.. Allemaal momenten om de toeslagen aan te passen. Doet u dit niet dan kunt u voor een onplezierige verrassing komen te staan, want de toeslagen zijn voorschotten en worden soms pas jaren later definitief berekend. Te veel ontvangen toeslagen moeten altijd worden terugbetaald en soms kan dit over duizenden euro's gaan.

U kunt dit voorkomen door een juiste aanvraag/wijziging van uw huurtoeslag in te dienen. Wij zijn u hierbij graag van dienst. Dus laat de belastingdienst niet over u heen komen.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een afspraak.Sonar Consultancy International   Gein 29, 3068 GJ  Rotterdam
Tel. 010-4202349 / Fax 010-4214557 / Mobiel 06-53185328
privacyverklaring | © 2012 Sonar Consultancy International    |    website: paqqa